Sinterklaasnieuws!!

Nog een nachtje slapen en dan komt op 19 november Sinterklaas in Bavel aan. Wij hebben van zijn hoofdpiet vernomen, dat Sinterklaas al met grote verwachting uitziet naar deze dag en dat de regelpieten bijna alles al geregeld hebben. De vele cadeautjes zijn mooi ingepakt en de snoepzakken zijn gevuld. Sinterklaas heeft ons laten weten, dat hij graag heel veel mooie tekeningen van jullie wil ontvangen om de zaal mooi te versieren. 
Het is ook heel belangrijk dat je een polsbandje hebt, anders kunnen de cadeaupieten je die middag helaas geen cadeautje geven.
Deze bandjes zijn afgelopen week verkrijgbaar geweest op de scholen.

Let op ouders!!

Kinderen zonder polsbandje krijgen die middag géén kado!! Mocht je die middag toch zonder bandje staan dan is tegen betaling in de Huif alsnog een cadeautje beschikbaar voor uw kind. Let wel, de voorraad van de Sint heeft grenzen..

De intocht begint dit jaar om 13.15 uur vanaf De Beemd, hierna zal de Sint met zijn gevolg een grote ronde door Bavel maken, waarna hij om ongeveer 15.00uur denkt aan te komen bij Sporthal “de Huif”. Hierna begint hier de geweldige feestmiddag. De zaal is open vanaf 14:00 uur en natuurlijk is in de zaal roken verboden. De juiste route is als volgt:

Bolbergseweg – Lange Bunder – Kloosterstraat – Stukje Gilzeweg – Beemd – Lage Zijde – Hoge Zijde – Daalakker – Deken Dr. Dirckxweg – Vervolg rechts Klein Wolfslaar – Vossenlaar – Thoornseweg – Viaduct over – Dorstseweg – Haarbeemd – Gageldonk – Kapittelhof – Pastoor Doenstraat – Kloosterstraat – Mariastraat – Brigidastraat – Deken Dr. Dirckxweg - Huif

Tot dan, namens de regelpieten!!