Sinterklaasnieuws!!

Op 17 november komt Sinterklaas in Bavel aan. Wij hebben van zijn hoofdpiet vernomen, dat Sinterklaas al met grote verwachting uitziet naar deze dag en dat de regelpieten bijna alles al geregeld hebben. De vele cadeautjes worden ingepakt en de snoepzakken worden gevuld. Ja, de pepernotenmachine draait op volle toeren!

De hoofdpiet vertelde dat het heel belangrijk is, dat jij een polsbandje hebt, anders kunnen de cadeaupieten je die middag helaas geen cadeautje geven.

De regelpieten kondigen dan ook het volgende aan:
Ophalen polsbandjes voor alle kinderen t/m groep 5
op “De Spindel” of “De Toermalijn”:

Woensdag 6 november van 12.30 – 13.30 uur in de hal van de Spindel en van 18.00 – 19.00 uur in de hal van de Toermalijn. Op donderdagavond
7 november van 18.00 – 19.00 uur alleen in de hal van de Spindel.

Let op ouders!!

Kinderen zonder polsbandje krijgen die middag géén kado!! Mocht je die middag toch zonder bandje staan dan is tegen een vergoeding alsnog een cadeautje beschikbaar voor uw kind. Tussen 7 en 17 november zijn geen bandjes verkrijgbaar !

De intocht begint dit jaar om 13.15 uur vanaf De Beemd, hierna zal de Sint met zijn gevolg een grote ronde door Bavel maken, waarna hij om ongeveer 15.00uur denkt aan te komen bij Sporthal “de Huif”. Om 15.15uur begint hier de geweldige feestmiddag. De zaal is open vanaf 14.00uur en natuurlijk is in de zaal het roken verboden. De juiste route wordt nog bekend gemaakt.

Tot dan, namens de regelpieten!!

Ook dit jaar is er weer een kleurplaat! Druk op onderstaande link om het PDF bestand te openen

Kleurplaat 2019