Sinterklaasnieuws!!

Nog een paar nachtjes slapen en dan komt op 17 november Sinterklaas in Bavel aan. Wij hebben van zijn hoofdpiet vernomen, dat Sinterklaas al met grote verwachting uitziet naar deze dag en dat de regelpieten bijna alles al geregeld hebben. De vele cadeautjes zijn mooi ingepakt en de snoepzakken zijn gevuld.

Sinterklaas heeft ons laten weten, dat hij graag heel veel mooie tekeningen van jullie wil ontvangen om de zaal mooi te versieren. Tekenpiet heeft daarom een kleurplaat gemaakt die jullie mooi in kunnen kleuren en die jullie uiterlijk woensdag 13 november vóór 20.00 uur kunnen inleveren bij Albert Heijn Bavel. De kleurplaat kunnen jullie uitprinten via deze website. Sinterklaas zal voor 17 november met zijn jurypieten een aantal leuke tekeningen uitkiezen waarbij je kans maakt om mee te rijden in het treintje in de Sinterklaasintocht door Bavel! Het is daarom van belang, dat je jouw naam, leeftijd en telefoonnummer duidelijk op de kleurplaat vermeldt.

Het is ook heel belangrijk dat je een polsbandje hebt, anders kunnen de cadeaupieten je die middag helaas geen cadeautje geven.
Deze bandjes komen beschikbaar op de scholen. De datum volgt.

Let op ouders!!

Kinderen zonder polsbandje krijgen die middag géén cadeau!! Mocht je die middag toch zonder bandje staan, dan is tegen betaling alsnog een cadeautje beschikbaar voor jouw kind.


De intocht begint dit jaar om 13.15 uur vanaf de Kloosterstraat (Hang Fong), hierna zal de Sint met zijn gevolg een grote ronde door Bavel maken, waarna hij om ongeveer 15.00uur denkt aan te komen bij Sporthal “de Huif”. Hierna begint hier de geweldige feestmiddag. De zaal is open vanaf 14:00 uur en natuurlijk is in de zaal roken verboden. De juiste route is nog niet bekend.

Ook dit jaar is er weer een kleurplaat! Druk op onderstaande link om het PDF bestand te openen

Kleurplaat 2018

Tot dan, namens de regelpieten!!